Ce este racordul electric ?

Racordul electric este partea de bransament cuprinsa intre linia electrica si firida de bransament, amplasata la limita de proprietate pe domeniul public, sau pe propritatea beneficiarului intr-un spatiu pus la dispozitie de acesta.

De cate tipuri sunt bransamentele electrice ?

Bransament electric aerian monofazic Bransament electric subteran monofazic Bransament electric trifazic aerian Bransament electric trifazic subteran Posturi de transformare. Instalatii de medie si joasa tensiune

Ce este priza de pamant ?

O priza de pamant (impamantare) este formata din elemente metalice ce au rolul de a dispersa sarcinile electrice rezultate din descarcarea loviturii de trasnet fara a provoca supratensiuni.

Ce este ANRE ?

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei - ANRE, este autoritate administrativa autonoma, cu personalitate juridica, sub control parlamentar, finantata integral din venituri proprii, independenta decizional, organizatoric si functional, avand ca obiect de activitate elaborarea, aprobarea si monitorizarea aplicarii reglementarilor obligatorii la nivel national necesare functionarii sectorului si pietei energiei electrice, termice si a gazelor naturale in conditii de eficienta, concurenta, transparenta si protectie a consumatorilor.

Experienta

Peste 10 ani de experienta in domeniul bransamentelor electrice si autorizati ANRE

Profesionalism

Echipele noastre de tehnicieni profesionisti asigura servicii de instalatii electrice.

Garantie

Asiguram pe baza de contract, mentenanta in garantie si post garantie pentru remedierea eventualelor defectiuni care pot apare.

Contacteaza-ne chiar acum

Daca esti interesat de serviciile oferite de catre compania noastra contacteaza-ne chiar acum.

Contact